Skip to content

Du er velkommen til å delta på kurs hos meg i drivhuset. Alle kurs vil inneholde en blanding av teori og praksis.

Det er satt opp følgende kurs:

Planteformerings kurs hos Hagemaen Ole Geir

Planteformering

Gjennomgang av ulike former for formering. Høsting og såing av frø. Hvordan ta stikling og avleggere. Du vil på dette kurset få mulighet til å lære deg å ta egne stiklinger (ca 20 stk) som du kan ta med hjem. Jord og jordtyper, vann og gjødselbehov vil også være aktuelle temaer.

Ta kontakt.

Påmeldingskjema finner du her

Kjøkkenhage/Urban dyrking

Hvordan komme i gang med å dyrke grønnsaker i din egen hage eller sammen med naboer. Da har du kontroll på planten fra jord til bord. Unngå vanlige fallgruver. Hvordan få maksimalt utbytte på liten plass. Flyttbar hage. Planter til både nytte og pryd.

Ta kontakt.

Påmeldingskjema finner du her

53314

Poding

Har du et  gammelt frukttre du ønsker å ta vare på, eller ønsker å lære og pode dine egne frukttrær? På kurset kan du lage ny eple-, plomme- og pæretre ved hjelp av poding. Du vil få god veiledning og hjelp underveis.

Ta kontakt.

Påmeldingskjema finner du her

IMG_5003

Foredrag

Tilbyr foredrag i ulike hagerelaterte tema.

Ta kontakt.

Bruk linken for å melde deg på det kurset du ønsker. Dersom et kurs blir fulltegnet, vil jeg sette opp et nytt tilsvarende kurs.

Andre kurs som kompostering, poding, beskjæring av busker og trær og spesialtilpasset kurs kan også arrangeres ved forespørsel.